Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

Έχει και πιο κάτω άραγε;;;

Μια ημέρα που να χαρακτηρίζεται από ηρεμία στον Παναθηναϊκό κόσμο τελικά δεν μπορεί να υπάρξει. Ενώ λοιπόν ο Νικόλας Πατέρας έβαζε τα πράγματα στη σωστή τους σειρά όσον αφορά το θέμα της διαιτησίας και του παρασκηνίου με τη ραδιοφωνική του συνέντευξη στον NovaSport-fm 94,6, σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε το εξώδικο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου ενάντια στους greenwebfans, με το οποίο απαιτεί να δώσουν οι υπεύθυνοι του board εντός δυο ημερών τα ηλεκτρονικά στοιχεία ανθρώπων οι οποίοι σύμφωνα πάντα με τον ίδιο θίγουν την προσωπική του υπόληψη και τιμή ώστε να τους οδηγήσει στη συνέχεια ο ίδιος στη δικαιοσύνη.

Φαίνεται οτι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν έχει καταλάβει ακόμη οτι τα αποτελέσματα πρακτικών, που έχει ακολουθήσει στο παρελθόν η οικογένεια Βαρδινογιάννη με ανελέητο κυνήγι σε ανθρώπους που διαφωνούν μαζί τους και εκφράζουν χωρίς φόβο την άποψη τους, είχαν οδυνηρά στο τέλος αποτελέσματα για τους ίδιους. Και μάλιστα τα παραδείγματα είναι πολύ πρόσφατα και κατατοπιτικά.

Έστω οτι οι υπεύθυνοι του συγκεκριμένου forum, στο οποίο συζητούν και διαβάζουν Παναθηναϊκοί όχι μονο από την Ελλάδα αλλά και από πολλά άλλα μέρη του κόσμου, δώσουν τελικά τις διευθύνσεις των... υβριστών του Δημήτρη Γιαννακόπουλου αυτός τι θα κάνει μετά;;; Θα οδηγήσει στη δικαιοσύνη ανθρώπους που δεν έχουν ουτε στο ελάχιστο την δική του οικονομική και κοινωνική δύναμη;;; Θα οδηγήσει στην δικαιοσύνη και θα επιδιώξει ποινές σε ανθρώπους που επι 30 χρόνια και πλέον χρόνια έχουν λατρέψει και αποθεώσει τον πατέρα του και τους θείους του;;; Είναι δυνατόν μέλος της οικογένειας Γιαννακόπουλου που πάντα ήθελε τον κόσμο δίπλα της και κοντά στον Παναθηναϊκό να διώκει ποινικά φίλους της ομάδας επειδή στην ουσία ήθελαν για πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός τον Νικόλα Πατέρα και όχι τον ίδιο;;;

Ο Παύλος Γιαννακόπουλος σε παλαίοτερη συνέντευξη του στην εφημερίδα "ΠΡΑΣΙΝΗ" είχε ανακοινώσει πως όταν θα φτάσει το πλήρωμα του χρόνου και δεν θα μπορεί να κουμαντάρει αυτός και ο αδερφός του τον μπασκετικό Παναθηναϊκό, θα αναλάβει την ομάδα ο γιος του ο Δημήτρης. Άραγε με τέτοιες πρακτικές θα ζητήσεις από τον κόσμο του Παναθηναϊκού Δημήτρη Γιαννακόπουλε να στηρίξει τη προσπάθεια σου;;; Τα εξώδικα και το κυνήγι των οπαδών θα σε κάνουν αρεστό και αγαπητό στην ομάδα;;;

Είναι πραγματικά θλιβερό, μέλος της ενδοξότερης οικογένειας που ασχολήθηκε ποτέ με τον Παναθηναϊκό και έχει φτιάξει μια ομάδα που είναι το καμάρι του συλλόγου και σίγουρα η κορυφαία που γέννησε ποτέ ο ελληνικός αθλητισμός, να πέφτει τόσο χαμηλά και να μην προσπαθεί να λύσει τις όποιες διαφορές υπάρχουν με τον κόσμο της ομάδας μέσω μιας καθαρής και τίμιας ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ.

Θα θέλαμε πολύ να ξέραμε την θέση του Παύλου και του Θανάση Γιαννακόπουλου για αυτή την κίνηση του Δημήτρη. Το δικαίωμα των φίλων της ομάδας να διαφωνούν κάθετα με τη σύμπλευση τους στα διοκητικά της ΠΑΕ με την οικογένεια Βαρδινογιάννη δεν μπορεί να οδηγήσει στην φίμωση ανθρώπων που ζουν και αναπνέουν για την ομάδα.

Μέσω αυτού του άρθρου θα θέλαμε να εκφράσουμε την απόλυτη στήριξη μας στους greenwebfans και στις ενέργειες στις οποίες θα προβούν από εδώ και πέρα απέναντι σε έναν άνθρωπο που είχε τη φήμη του τρελού και άρρωστου Παναθηναϊκού αλλά αποδεικνύει τελικά οτι βάζει το προσωπικό του συμφέρον πάνω από την ομάδα την οποία διατείνεται οτι λατρεύει. Κρίμα Δημήτρη Γιαννακόπουλε να προσπαθείς να συναγωνιστείς σε αντιπάθεια τον Τζίγγερ και την κουστωδία του....


Υ.Γ.1: Οι άνθρωποι της ΚΑΕ, ο Ομπράντοβιτς με το επιτελείο του και οι παίκτες να είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΒΕΒΑΙΟΙ οτι στο κλειστό του ΟΑΚΑ η ομάδα θα στηριχτεί κανονικά όπως κάθε χρόνο και δεν τίθεται θέμα αποχής του κόσμου ή διχαστικό κλίμα στις κερκίδες.

Υ.Γ.2: ΠΑΥΛΟ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΟΥΤΕ ΣΕ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟ, ΟΥΤΕ ΕΧΕΙ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ ΑΛΛΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΥΓΝΩΜΟΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΕΣΥ ΚΡΑΤΗΣΕΣ ΨΗΛΑ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΜΕ ΤΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙ ΚΑΙ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.

Υ.Γ.3: Κατερίνα Γιαννακοπούλου ξέρουμε οτι είσαι τρελή με την ομάδα και το έχεις δείξει άλλωστε αρκετές φορές. Ασχολήσου πιο ενεργά με το τμήμα του μπάσκετ και όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου εμείς εδώ θα είμαστε...

Y.Γ.4: Θανάσης Γιαννακόπουλος πρίν από τρία χρόνια για το θέμα του Ερασιτέχνη με την ticket club στη Λεωφόρο : "Εγώ δεν θα πάω ποτέ άλλο κομμάτι του Παναθηναϊκού στα δικαστήρια..."

4 σχόλια:

  1. http://panathinaikos-press.blogspot.com/2010/09/blog-post_13.html#more

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πιο κατω δεν εχει μαγκες..Δυστυχως ο πατος ειναι το οριο καποιων!
    Κριμα και πραγματικα πολυ θλιβερη κινηση που προσβαλλει τον Παναθηναικο οπαδο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://trifillakia.blogspot.com/2010/09/blog-post_8996.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή