Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010

"Στον πόλεμο με νεροπίστολα.."

Μπορεί να έχει περάσει μόνο μια βδομάδα από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, το πρωτάθλημα όμως του παρασκηνίου έχει ήδη κορυφωθεί. Μετά την ήττα του Ολυμπιακού από τον Ηρακλή οι 3 κόκκινες εφημερίδες καθημερινά βομβαρδίζουν και κατηγορούν τη διαιτησία για την ήττα της ομάδας τους , κατονομάζοντας ανοιχτά και ποιούς διαιτητές δεν επιθυμούν στους αγώνες τους. Ήδη οι "γαύροι" θεωρούν ανεπιθύμητους τους Σταθόπουλο, Χαραλαμπίδη, Λαμπρόπουλο, Καλόπουλο, Μαντάλο στοχοποιώντας έτσι τους συγκεκριμένους διαιτητές. Και μπορεί σε μας να φαίνεται αστείο και εξωφρενικό να φωνάζει για τη διαιτησία η "θρυλική" ομάδα της παράγκας, οι φωνές τους όμως όπως όλα δείχνουν πιάνουν τόπο. Ήδη ο Σταθόπουλος, ο οποίος σύμφωνα με τον παρατηρητή του αγώνα είχε αδικήσει τον Ηρακλή, με συνοπτικές διαδικασίες μπήκε στο ψυγείο. Η πίεση που προκαλούν τα κόκκινα πρωτοσέλιδα σίγουρα θα έχει αποτελέσμα και όλοι ευχόμαστε να μην ξαναζήσουμε το χιλιοπαιγμένο έργο προ διετίας.

Σε αυτή την συντονισμένη και αποτελεσματική προπαγάνδα των απέναντι, οι "δικές" μας εφημερίδες , αφού κατάφεραν να σωπάσουν τους "εσωτερικούς εχθρούς" που έφεραν το νταμπλ, ζούν στη δικιά τους σουρεαλιστική πραγματικότητα. Την εβδομάδα που οι απέναντι έδιναν ονόματα και διευθύνσεις διαιτητών στη φόρα, η Derbynews είχε αποκλειστικότητες για το πως ο Κάρλος Φρέϊτας άρπαξε μέσα από τα χέρια της Κέρκυρας τον Πλεσί και για την κίνηση των διαρκείας. Η Πράσινη από την άλλη, αρχικά έγραφε για το σίγουρο επιθετικό που ήθελε ο Νιόπλιας και μετά αφού η μεταγγραφή του επιθετικού δεν έγινε, μας έγραφε για το πληρέστερο ρόστερ όλων των εποχών. Παράξενα βλέπουν το ποδόσφαιρο εκεί στην Πράσινη...
Έπειτα αφού ξεμπέρδεψαν με το πληρέστερο ρόστερ, ασχολήθηκαν αποκλειστικά με τον πατέρα του Τεόντοσιτς και άλλα gossipnews. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μπέρδεψε την εφημερίδα με το σάιτ του..Δεν πειράζει γίνονται αυτά.

-Κι ενώ ο κόσμος δείχνει έμπρακτα τη στήριξη του με το νέο ρεκόρ στα διαρκείας, επιβραβεύοντας την προσπάθεια που ξεκίνησε πριν από δύο χρόνια, η διοίκηση αφήνει την ομάδα εντελώς απροστάτευτη παρασκηνιακά και αγωνιστικά.

-Το 2003 στη Ριζούπολη βρισκόταν στην Κέρκυρα και παρακολουθούσε ράλλυ. Πέρυσι στον αγώνα με τον Ηρακλή και την κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από 6 χρόνια, έφυγε 10 λεπτά νωρίτερα για να μην τον προλάβει η κίνηση. Φέτος στην επίσημη πρόβα τζενεράλε με τη Τζένοα έλειπε διακοπές. Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με την Ξάνθη και πάλι άφαντος. Χθες στους U2 πρώτη μούρη. Ο Ιωάννης Β. Βαρδινογιάννης (Τζίγγερ). Που να μην άλλαζε κιόλας.

-Φαίνεται πως οι Γιαννακόπουλοι επιθυμούσαν περισσότερο απ'όλα την επαναφορά του παλαιού status quo. Δηλαδή το ποδόσφαιρο να σαπίζει και αυτοί να αποθεώνονται στο μπάσκετ. Δεν εξηγείται διαφορετικά όλο αυτό που ζούμε. Ντροπή και μόνο ντροπή.

- Ας μην προκαλέσουν έκπληξη , σύντομες θετικές εξελίξεις στο θέμα του γηπέδου μετά το ανεξήγητο τέλμα των προηγούμενων 2 ετών. Το παιχνίδι της προπαγάνδας υπέρ του ονόματος τους (και μόνο) το ξέρουν καλά οι Βαρδινογιάννηδες. Για τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ είναι που δεν τους καίγεται καρφί.

- Σύντομα οι ShamrockRebels θα εκπέμψουν και ραδιοφωνικά...

5 σχόλια:

  1. mpravo....
    sas provalw sto blog mou
    http://pao-cafe.blogspot.com/
    an thelete kante kai eseis koinopoiisi to blog mou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. teleios propagandistiko arthro me epikindina epikinwniaka yponooumena!
    ola ta opadika site tou panathinaikou pou mpainw exoun katantisei kati san tin aristera stin politiki!
    oti kai na ginetai giro tous krazoune ton kapitalismo kai to kathestos pou (kai kala) tous epivaloun!etsi ki eseis...alla simferei etsi ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τελείως αστοχο σχόλιο χωρίς διευκρινήσεις και απαντήσεις πάνω στο άρθρο, παρά μόνο λόγια του αέρα και έσχατη γενικολογία.Τέτοιες απαντήσεις σίγουρα συμφέρουν καθώς ποτέ δεν παρουσιάζουν ξεκάθαρη, άποψη και θέση και σιγουρα έτσι έχεις μάθει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στο... παραπάνω άρθρο(...) υπάρχει η φράση "Φαίνεται πως οι Γιαννακόπουλοι επιθυμούσαν περισσότερο απ' όλα την επαναφορά του παλαιού status quo. Δηλαδή το ποδόσφαιρο να σαπίζει και αυτοί να αποθεώνονται στο μπάσκετ! Δεν εξηγείται διαφορετικά όλο αυτό που ζούμε. Ντροπή και μόνο ντροπή!"
    Σώπα ρε! Οι αδελφοί Γιαννακόπουλοι, αγαπούν το ποδόσφαιρο ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ απ' το μπάσκετ, μην πω, ότι αγαπούν... μόνο το ποδόσφαιρο!
    Το ποδόσφαιρο είναι η μεγάλη τους καύλα! Αυτό γουστάρουν. Κι ΕΚΕΙ θα ήθελαν να ήταν πρόεδροι!
    Ας μην καταλογίζουμε... δόλο σε κάτι που μόνο αποκύημα... φαντασίας (και μάλιστα νοσηρής!) είναι.
    Μην ψάχνουμε για... "εχθρούς" εκεί που δεν υπάρχουν.
    ΕΚΕΙ είναι η διαφορά του ΕΞΥΠΝΟΥ από τον ΒΛΑΚΑ: Όταν δεν μπορεί να διακρίνει την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή