Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

Οι εχθροί είναι ακόμα εντός.


Μετά τη χθεσινή λύτρωση και τη χαρά που ένιωσε ο κόσμος του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ , ήρθε το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας "Πράσινη" , ιδιοκτησίας Γιαννακόπουλου , να ξενερώσει τους πάντες και να τους προϊδεάσει για το τι θα ακολουθήσει. Το πρωτοσέλιδο είναι η επιτομή του υποχθόνιου πολέμου και της διχόνοιας και κανείς υγιής ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ όταν το αντίκρισε δεν ένιωσε όμορφα.

Ο ιδιοκτήτης της εφημερίδας , Δημήτρης Γιαννακόπουλος γιος του Παύλου, κάνει ευθεία επίθεση και απαξίωση στον πιο επιθυμητό πρόεδρο των οπαδών του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ, απαξιώνοντας τον ως βιτρίνα και νιώθει ανακούφιση και ασφάλεια για την παραμονή του Τζίγγερ στο μετοχικό σχήμα. Αναφέρει πως οι Βγενόπουλους-Πατέρας δεν δέχτηκαν τη δωρέα για να γλυτώσουν το φόρο και παραλείπει εντελώς πως ενδεχόμενη ανάληψη της δωρεάς θα δέσμευε τους δύο άντρες να πληρώσουν το δάνειο που πήρε ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ. Λεφτά που θα πηγαίναν στη τσέπη του Βαρδινογιάννη φυσικά. Οι εικόνες που αντιπαρατίθενται είναι τα δύο πρωτοσέλιδα της ίδιας εφημερίδας , το σημερινό και του 2008 αντίστοιχα , όπου βλέπουμε μια αλλαγή στάσης από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο που θα την ζήλευε και ο αμφιλεγόμενος Ιωάννης Μελισσανίδης.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, μη χωνεύοντας πως αυτός και ο πατέρας του με την καταστροφική τακτική που ακολούθησαν και την συμμαχία τους με την πλευρά Βαρδινογιάννη κατάφεραν να χάσουν την εκτίμηση και την υπόληψη του Παύλου, αποδεικνύει σε όλους μας πως οι φόβοι μας γι'αυτόν ήταν αληθινοί. Ένας παρορμητικός και ανώριμος κληρονόμος ,που χωρίς να έχει δουλέψει στη ζωή του συνεχίζεινα ενεργεί σαν ένα κακομαθημένο 8χρονο παιδί. Οι συνεχείς επιθέσεις λάσπης προς την υγιή πλευρά του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ και η απόλυτη σύμπλευση του με την Derbynews , στον εκδότη του οποίου πέρσι είχε εκδόσει ένα αφιέρωμα για το βρώμικο έργο του, καθιστούν την εφημερίδα Πράσινη αλλά και τους Γιαννακόπουλους , διχαστές και υπονομευτές της επιτυχίας της ομάδας.

Κι ενώ η πλευρά του Derbynews έχει σωπάσει προς το παρόν και ετοιμάζει μεθοδικά και αθορυβα τον τρόπο με τον οποίο θα εκτροχιάσουν τον φετινό ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ, οι Δημήτρης και Παύλος Γιαννακόπουλος δείχνουν πως πάνω απ'όλα εχουν τις προσωπικές τους φιλοδοξίες και προβολή. Όσο το ποδόσφαιρο διαλυόταν και ο Παύλος αποθεωνόταν (δίκαια) στο μπάσκετ όλα ήταν ωραία. Όταν όμως οι κύριοι Αντρέας Βγενόπουλος και Νικόλας Πατέρας άρχισαν να εκτοξεύουν το ποδοσφαιρικό τμήμα, ο Παύλος Γιαννακόπουλος , ο οποίος απ'ότι φάνηκε ήθελε μόνο την αποκλειστική αποθέωση και όχι το συνολικό καλό του συλλόγου, άρχισε τις ύπουλες μεθοδεύσεις και την τελική συμμαχία του με την πλευρά του Τζίγγερ.

Στη σημερινή πρόσφατη ραδιοφωνική εμφάνιση του ο Παύλος Γιαννακόπουλος ,εμφανίστηκε αρκετά ενοχλημένος για τις τελευταίες εξελίξεις στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ , παρόλο που μια μέρα προηγουμένως ο Τζίγγερ τον είχε προσεγγίσει για την παράδοση του 25% των μετοχών του. Ο Παύλος αρνήθηκε με την δικαιολογία του επαγγελματικού φόρτου. Δικαιλογία που εμείς δεν την παραγνωρίζουμε. Η σημερινή όμως εμφάνιση του δυστυχώς ντροπιάζει τον ίδιο και το όνομα που με τόσο κόπο έκτισε. Η επικίνδυνη συμπεριφορά του γιου του , σαφώς και είναι εις γνώσιν του Παύλου γεγονός που τον καθιστά απολύτως υπεύθυνο για την επόμενη αναζοπύρωση του πολυμετοχικού μετώπου.

-" Πρόεδρος γλάστρα", "Βιτρίνα", "Ύποπτα παιχνίδια" "Πετάξτε τις φανέλες", είναι μερικά από τα πιο πρόσφατα παραδείγματα της ανυπέρβλητης βλακείας που διακατέχει τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και την εφημερίδα του.

-Αν ο Παύλος , βάζει πάνω απ'όλα την οικογένεια και το όνομα του κατανοητό και δική του επιλογή. Μακριά από τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ όμως.

- Τόσα χρόνια δεν τολμούσε να κάνει κίνηση για την ΠΑΕ γιατί βολεύτηκε με τον απελπισμένο κόσμο που τον είχε σαν Θεό. Όταν του δόθηκε η ευκαιρία εις διπλούν πέταξε την ασπίδα και άνοιξε το αλεξίπτωτο του.

- Ο Ανδρέας Βγενόπουλους προ διετίας όταν είχε πει για κλείσιμο των οπαδικών εφημερίδων προκάλεσε την απορία όλων μας. Δύο χρόνια μετά , ο χρόνος τον έχει ξανακάνει μάγκα και απόδειξε πως τα μετρημένα λόγια του είναι πάντα σωστά.

-Ο Θανάσης που είναι εξαφανισμένος; Τελικά η κληρονομικότητα και η οικογενειοκρατία και στον αθλητισμό είναι όπως στην πολιτική. Ανεπιθύμητη και επικίνδυνη.

- Πώς το είχε πει ο Δημητράκης όταν του λέγαμε για τη συνάντηση στο "Πεντελικόν" ; "Όποιος πιστεύει σε συμμαχία Παύλου-Τζίγγερ να του αγαπηθεί το σπίτι.."
Εκτός από ηλίθιος είναι και επίκινδυνος .

- Ανικανότητα ακόμα και στην επίδειξη της φόδρας ή απλά μας έδειξε τι σημαίνει γι'αυτον ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ; Μόνο χορηγίες.. Γειά σου ρε μάγκα Τζίγγερ!

- Aπόψε στις δέκα οι Shamrock Rebels εχουν εκπομπη...

Θεματολογια ολα οσα εγιναν χθες τα οποια θα παρουσιασουμε με λεπτομερειες και ΦΥΣΙΚΑ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΑΣΙΝΗΣ...

http://rebels.listen2myradio.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου