Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

Νέα εποχή.

Η σημερινή μέρα είναι μία από τις σημαντικότερες στην σύγχρονη ιστορία του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ και αναντίρρητα έπιασε την πλειοψηφία των οπαδών του εξ απήνης. Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης με σημερινή πρωινή του ανακοίνωση διαμηνύει ότι χαρίζει το 25% των μετοχών του στους Νικόλα Πατέρα και Ανδρέα Βγενόπουλο και παράλληλα δίνει την Παιανία για δύο χρόνια χωρίς ενοίκιο. Η πλευρά Πατέρα Βγενόπουλου απάντησε θετικά και πλέον έχουμε μπει σε μιά νέα εποχή.

Πολλά ερωτηματικά όμως γεννώνται με αυτή την αιφινιδιαστική κίνηση του Τζίγγερ , ερωτηματικά που όμως δεν μπορούν να αποτρέψουν τους Πατέρα και Βγενόπουλο να αρνηθούν την πρόταση αυτή.

Ο Τζίγγερ πως γίνεται να χαρίζει σήμερα κάτι που μέχρι πριν δύο μήνες δεν πούλαγε; Όλο αυτό το υπέρμετρο παιχνίδι εγωισμού που παίχτηκε το καλοκαίρι , τώρα το παρατάει;
Εντύπωση προκαλεί η θέση του Γιαννακόπουλου καθώς σύμφωνα με τα λεγόμενα του έχει κι ο ίδιος ενημερωθεί , αλλά για ακόμη μία φορά δεν βγήκε μπροστά να πάρει τον έλεγχο της ΠΑΕ.

Όλα αυτά όμως είναι υποθέσεις και παρόλες τις παγίδες που ίσως κρύβει η στάση αυτή του Τζίγγερ , η πλευρά Βγενόπουλου - Πατέρα θα πρέπει να δεχτεί να συνομιλήσει με το Βαρδινογιάννη σε ιδιωτική συνάντηση και να πάρουν τον έλεγχο της ΠΑΕ. Παγίδα μπορεί να θεωρηθεί το ποσοστό που θα έχει ο Τζίγγερ μαζί με τους Γιαννακόπουλους , όταν με το καλό γίνει η μεταβίβαση των μετοχών σε Βγενό-Πατέρα, το οποίο θα φτάνει στο 33% περίπου. Ποσοστό αρκετό για να μπλοκάρει οποιεσδήποτε αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ. Ο Βαρδινογιάννης έχει δεσμευτεί στην επιστολή του ότι δεν θα βάζει εμπόδια , αλλά το παρελθόν δεν του εχει αφήσει και πολλά σημάδια αξιοπιστίας. Επίσης ένα πρόβλημα δευτερευούσης σημασίας είναι τα χρέη που θα αναλάβουν ενεδεχομένως οι καινούριοι μεγαλομέτοχοι οι οποίοι θα πρέπει να αποπληρώσουν ένα συνολικό δάνειο ύψους περίπου 14 εκατομμυρίων στην Τράπεζα Πειραιώς, δηλαδή στην οικογένεια Βαρδινογιάννη.

-Επί του πιεστηρίου, την ώρα γράφονται αυτές οι γραμμές . Η ΑΛΛΑΓΗ ΕΓΙΝΕ. ΠΛΕΟΝ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ.

- Ο κόσμος του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ βγήκε πάλι νικητής. Όλα όσα ζούμε δεν θα υπήρχαν αν στις 13/4/2008 40000 ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ δεν έπαιρναν την κατάσταση στα χέρια τους..

- Πώς το είχε πει τότε..; " αλλά αν δεν το κάνουν , δεν υπάρχει περίπτωση να μείνουν στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ. Έξι μήνες, ένα χρόνο, ενάμισι χρόνο , δύο χρόνια , ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ.."

-Παρεάκι πως το λένε στα εβραϊκά "Ραλλίστα μας πρόδωσες;"-

-Tο είχαμε πει 02/09..Υ.Γ.2: Πολλοί αναρωτιούνται που είναι εξαφανισμένος ο Βγενόπουλος ο "λαοπλάνος". Να τους ενημερώσουμε λοιπόν οτι σύντομα θα εμφανισθεί και θα πάρουν πολλά υπογλώσσια ορισμένοι...



- Συγγνώμη για τη σύγχηση που επικρατεί στο κείμενο, όταν ξεκίνησα να το γράφω δεν είχε μιλήσει ο Βγενόπουλος στο ραδιόφωνο με αποτέλεσμα να μάθω για την οριστικοποίηση των εξελίξεων στη διάρκεια και να αλλάξω μερικά από τα γραφόμενα..


- Κι επειδή η όρεξη και η χαρά δεν κρύβεται, απόψε 10 η ώρα έκτακτη εκπομπή. http://rebels.listen2myradio.com/

3 σχόλια:

  1. ΠΑΟ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!!!

    ΜΑΓΚΕΣ Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΑ ΣΠΑΕΙ...ΚΑΙ ΡΟΚΑΡΕΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να μην στραβώσει κάτι στην μετάβαση. Θα πω ότι όντως ο Παναθηναϊκός είναι ελεύθερος όταν αυτό το 25% μεταβιβαστεί στην πλευρά του Βγενόπουλου και του Πατέρα. Μέχρι το αυριανό ραντεβού υπομονή, με αυτούς ποτέ δεν ξέρεις.

    Αν και στο σημείο που φτάσαμε είναι σχεδόν αδύνατον να κάνει πίσω από την δημόσια πρότασή του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή