Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

Δεν περνάει η ώρα..

Δεν περνάει η ώρα για να ξημερώσει η Τετάρτη. Μέρα όπου , εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα ξημερώσει και μια καινούρια εποχή για τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ. Η αναμονή σαδιστική, αλλά δεν πρέπει να εφησυχαζόμαστε καθώς η αυριανή συνάντηση του Βγενόπουλου και του Νικόλα Πατέρα με τον μεγαλομέτοχο(για την ώρα) της ΠΑΕ, ίσως κρύβει και παγίδες.

Υπάρχουν αρκετά ζητήματα τα οποία πρέπει να διευθετηθούν και τα οποία ίσως εμφανίσουν προβλήματα στο μέλλον, αλλά κανείς από μας δεν πιστεύει και δεν θέλει να υπάρξουν αρνητικές εξελίξεις αύριο. Τα κυριότερα ζητήματα είναι το βαλτωμένο γηπεδικό και το ποσοστό που θα συνεχίσει να έχει το μπλοκ Γιαννακόπουλου-Βαρδινογιάννη το οποίο θα μπορεί να μπλοκάρει σοβαρές αποφάσεις της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ.

-Η εκτρωματική εταιρία της Γηπέλ , με τα υπέρογκα ποσά που ξόδεψε για έρευνες και μακέτες , που μέχρι σήμερα έχει πετύχει ένα μηδενικό , τί θα απογίνει; Επίσης ποιός εγγυάται ότι η πλευρά Γιαννακόπουλου-Βαρδινογιάννη δεν θα συνεχίσει την αντιπολίτευση και δεν θα πετάει νάρκες σε μια ΠΑΕ που θα καθάρισει και θα λειτουργεί πλέον με υγεία; Αυτές είναι οι διευκρινήσεις που θα πρέπει να συζητηθούν αύριο και θα πρέπει απαραίτητα να βρεθεί μια λύση. Έχω αρκετούς ενδοιασμούς για τις προθέσεις της μειοψηφίας του μετοχικού κεφαλαίου (Βαρδινογιάννη-Γιαννακόπουλου) αλλά συγχρόνως βλέπω πως η διαφαινόμενη αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ έχει ήδη δρομολογηθεί δημόσια και το ποτάμι δεν γυρνάει πίσω.. Υπομονή λοιπόν ως αύριο.

-"Έχουμε και δουλειές.." Συγνώμη Παύλο Γιαννακόπουλε που σε ενόχλησαν να αναλάβεις αυτό που κάποτε έλεγες ότι ήταν το όνειρο σου. Πάντα η πτώση είναι αστραπιαία και συντομότερη από την ανέλιξη. Ταιριάζει και μια γνωστή παροιμία παραφρασμένη όμως, "αμαρτίες τέκνων παιδεύουσι γονείς.."

- Ο Τζίγγερ χαρίζει το 25% των μετοχών του , που αναλογεί στο ποσό που δανείστηκε από την Τράπεζα Πειραιώς. Οι καινούριοι μεγαλομέτοχοι θα πληρώσουν το ποσό αυτό στην Τράπεζα Πειραιώς και τα λεφτά θα καταλήξουν στον ιδιοκτήτη της Τράπεζας, την οικογένεια Βαρδινογιάννη. Ο ορισμός της κυκλικής οικονομίας.

-Πλέον με την αλλαγή της ιδιοκτησίας , είναι και απαραίτητη μια εφημερίδα που να εκφράζει τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ. Ούτε μεγαλοεκδότες με μπράβους , ούτε λαχανοφρουροί, ούτε τίποτα.

-Η χθεσινή μας ραδιοφωνική εκπομπή ηχογραφημένη. http://rs126.rapidshare.com/files/417493792/Shamrock_Rebels_FM_06-09-2010.mp3

Ευχαριστούμε τον αδερφό venom του gwf για την εγγραφη της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου