Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

Λύτρωση!!!

Η ιστορική στιγμή έφτασε αδέρφια..Η 08/09/2010 θα περάσει στο πάνθεον των ιστορικών ημερομηνιών του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ. Δίπλα στην 3η Φεβρουαριου 1908 , δίπλα από την 2α Ιουνίου 1971 , δίπλα στην 13η Απριλίου 2008 , πλέον και η 8η Σεπτεμβρίου καταγράφεται ως μια ιστορική μέσα, η ημερομηνία απελευθέρωσης του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ.

31 χρόνια χούντας Βαρδινογιάννη ήταν ασφυκτικά πολλά , αλλά επιτέλους όλα τελειώσαν. Το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών άλλαξε χέρια και πλέον κουμάντο κάνει ο Ανδρέας Βγενόπουλος και ο Νικόλας Πατέρας. Ήδη καταλαβαίνουμε πως η αλλαγή είναι σίγουρη και δεν χρειάζεται να φοβόμαστε κάτι , από τα τρομοκρατημένα σκουξίματα των υπάλληλων του Βαρδινογιάννη. Η γνωστή κομπανία έχει αρχίσει να ζητάει προστασία από το κράτος και να αρνείται τις πληρωμένες σχέσεις της με τον Τζίγγερ ,προτού ο αλέκτωρ λαλήσει τρις.

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ γίγαντας από το 2008, με μοναδικό αρωγό και δύναμη του τους οπαδούς του , στο επικό συλλαλητήριο του Απριλίου, έπειτα από δύο επιτυχημένα χρόνια που έφεραν την ριζική αλλαγή σε όλα τα επίπεδα, απελευθερώθηκε. Έσπασε τα δεσμά και πλέον είμαστε σίγουροι πως θα επέλθει η εκτόξευση που όλοι προσμένουμε.

Λάθη θα γίνουν, αποτυχίες θα έρθουν. Το τρένο όμως έχει μπει στις ράγες και γνωρίζουμε πως οι κουμανταδόροι , πλέον, του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ, θα λειτουργήσουν πάνω απ'όλα με ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ μυαλό και καρδιά..

Δεν μπορώ παρά να ευχαριστήσω τους κυρίους Βγενόπουλο και Πατέρα που μας απάλλαξαν από το ειδεχθές και μαύρο παρελθόν που διαχρονικά έχει αφαιμάξει τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ και να τους γνωστοποιήσουμε (αν και ήδη το γνωρίζουν) πως ο κόσμος θα είναι η ασπίδα τους σε όλες τις νάρκες και τις μπανανόφλουδες που πρόκειται να συναντήσουν στο διάβα τους..

ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΕ..

-Η μεταβίβαση των μετοχών δεν έγινε με τη μορφή δωρέας , αλλά η δήλωση του Νικόλα Πατέρα ότι συμφωνήσαν σε όλα και πως θα γίνει η μεταβίβαση των μετοχών με ΑΜΚ στο τέλος της χρονιάς, δεν αφήνει περιθώρια ανησυχίας. Αντρίκεια και καθαρά πραγματα με μόνο κερδισμένο τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ.

- Τελικά δεν υπάρχουν τζαμπατζήδες σε μας παρεάκια.. Εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου και τα λεφτά αυτά θα πάνε για ενίσχυση της ομάδας. Αποστωμοτικό προς όλους τους γνωστούς.. Τίποτα δεν είναι στο ντζάμπα ρε..

4 σχόλια:

  1. POLI OREO KEIMENO RE MAGES. EPITELOUS ELEFTHEROI.
    MPRAVO SE VGENO FATHER POU PAROTI DIAFOROI FOSTIRES TOUS VGALAN ETHNIKARES ALEXIPTOTISTES TZAMPATZIDES HOMPISTES PANATHINAIKARES KOSKOTADES KAI ENA SORO ALLA FERTHIKAN GIA ALLI MIA FORA PANATHINAIKA. FISIKA TO MEGALITERO MPRAVO ANIKEI STO KOSMO.
    EKPOMPI THA XETE SIMERA?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σημερα δεν θα κανουμε εκπομπη σεβομενοι τους green web fans που θα κανουν στις εντεκα στην διευθυνση http://gwf.listen2myradio.com/...

    Θα γινει μαλλον Κυριακη μετα το ματς με τον Αρη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. o panathinaikos se panathinaikous.
    the nightmare returns

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Νοιωθετε υπερηφανοι τωρα για την ξεφτιλα που φερατε στην ομαδα ρε μουνοπανα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή