Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

Ποτέ ξανά...

Η φετινή σεζόν μας βρήκε νταμπλούχους και όλοι οι ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΙ κάναμε όνειρα για μια καινούρια δυναστεία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, στηριζόμενη στην ποιότητα της ομάδας και στην υγεία της ΠΑΕ. Η οικογένεια Βαρδινογιάννη όμως, μην αντέχοντας να βλέπει τους οπαδούς της ομάδας χαρούμενους και πάνω απ'όλα περήφανους,αποφάσισε μέσα από τα ελεγχόμενα ΜΜΕ να παρουσιάσει ένα νταμπλούχο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ, με Σισέ, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Λέτο, Τζόρβα, Νίνη και τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές να είναι έτοιμος προς διάλυση.
Μάθαμε μέσω της Deloitte πως ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ μέσα στα επόμενα 3 χρόνια (με μέσο όρο 10 χιλιάδες κόσμο, χωρίς Τσάμπιονς Λιγκ, με συνεχείς δαπανηρές μεταγραφες και ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ποδοσφαιριστών λες και θα έχουμε ροστερ 50 παικτών) θα χρωστάει ένα αστρονομικό ποσό.
Επίσης μάθαμε πως η μόνη λύση για τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ είναι η ίδια η οικογένεια και οι σταθεροί ισολογισμοί που είχε η ομάδα προ πολυμετοχικότητας. Τόσο μεγάλο έγκλημα ήταν το νταμπλ που αμέσως έπρεπε να διαγραφεί από τα πρακτικά.
Αφού διώχθηκαν κακήν κακώς και με βρώμικο πόλεμο μέσω των χρωματισμένων πράσινων εφημερίδων οι πρωτεργάτες του νταμπλ και επανήλθε ο Τζίγγερ στα του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ, όλοι οι φόβοι και οι ανησυχίες για την "καταστροφή" εξαφανίστηκαν.
Πλέον ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΌΣ μπαίνει και πάλι στο βούρκο που ούτε οι ίδιοι οι γαύροι δεν φαντάζονται.Το βούρκο και τη χούντα του Βαρδινογιαννισμού. Η οικογένεια προσλαμβάνει αντιπροέδρους που καταχράστηκαν δημόσιο χρήμα, τεχνικούς διευθυντές που η μόνη σχέση τους με το άθλημα είναι οι σπουδές αθλητικής δημοσιογραφίας που παρακολούθησαν και πρόεδρο μαριονέτα που με το ανάλογο πότισμα μιλάει τον αντίστοιχο χρόνο. Μερικές φορές μπερδέυεται όμως και νομίζει πως απευθύνεται σε οπαδούς του ΣΥΡΙΖΑ, του κόμματος που ουσιαστικά εμπόδισε την κατασκευή του γηπέδου του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ λόγω της ύπαρξης βιότοπου κορμοράνων στο κέντρο της βιομηχανικής ΑΘήνας...
Η εποχή όμως που ο κόσμος του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ήταν διχασμένος και αποπροσανατολισμένος έχει περάσει. Κανένας διχασμός δεν υπάρχει στον κόσμο..Όλοι γνωρίζουμε ποιός είναι μεγαλύτερος εχθρός της ομάδας που μεθοδικά την οδηγεί στην απαξίωση και την αποσύνθεση.. Όλοι γνωρίζουμε τις βδέλλες που κολλημένες πάνω στο γίγαντα ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΌ προσπαθούν να κερδίσουν, να τσεπώσουν και να φάνε ό,τι μπορούν.
Ο εχθρός είναι ΕΝΤΟΣ και έχει όνομα. Οικογένεια Βαρδινογιάννη και ο μηχανισμός που τους περιτριγυρίζει και τους προβάλλει.
Γι'αυτό να ξέρουν πως ό,τι και να κάνουν, ό,τι τυρί(μεταγραφή) ρίξουν κανείς δεν θα τσιμπίσει. Έχουν ξεμπροστιαστεί και ο κάθε ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΌΣ γνωρίζει πως σε ένα μήνα, σε ένα χρόνο, σε δύο χρόνια το πολύ ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ θα σπάσει τα δεσμά που τον κρατούν μίζερο στην απαξίωση και την υποβάθμιση του.

ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ...

7 σχόλια:

  1. Φίλε μου καλά όσα λες...αλλά πιστεύω πως ο κόσμος πλέων έχει βαρεθεί να ακούει γι'αυτή την ιστορία...άμα είσαι και άνεργος δε,ένας λόγος παραπάνω!Γενικώς περνάμε δύσκολη φάση αλλά να σκέφτομαι και το άλλο: "ολα σκατά πάνε,όλα βρομάνε στην Ελλάδα...ε να μην αρχίσει να βρομάει και ο Παναθηναικός!!"
    Και χθες μου βρόμισε!Μου βρόμισε πολύ η συνέντευξη του καπετάνιου.Πως πέταξε έτσι τη χολή εκεί που ηρεμούσαν τα πράγματα.Τί σκατά ???Αλλη ομάδα είναι αυτός και θέλει να κάνει τον Παναθηναϊκό ριάλιτη?Ήμουν 12 χρονών όταν ανέλαβε ο Τζίγκερ ...και άκουγα τότε "ο μικρός έχει όρεξη θα απογειώσει τον Παναθηναϊκό"...και αντ'αυτού είδα στην ομάδα τον Νιρέν Ντεμπά!!Δεν συζητάω για Αντριτς κτλ.....

    Το χειρότερο ξέρεις ποιο είναι όμως?Ότι ο Κόκκαλης τον ξεβράκωσε!Τον έκανε να νιώθει τον Παναθηναικό,Παναθηναικάκι!Και του το έβαλε μέσα στο μυαλο..."Τζίγκερ είναι Παναθηναικακι η ομάδα σου".ΑΠΛΑ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ο Γιάννης!Μπορεί να θέλει το παιδί αλλά να μην μπορεί βέβαια....
    Για να μην κουράζω θέλω να κλείσω και να πω για τους φιλάθλους,ότι δεν μας φταίει η ομάδα σε τίποτα και οι προηγούμενες μαλακίες με αποχή από το γήπεδο κτλ να μην ξαναγίνουν.Για μένα είναι λάθος αυτό....

    Υ.Γ:Ο Πατέρας και ο Βγενόπουλος καλά θα κάνουν αν έχουν πρόταση για τον Παναθηναικό να την καταθέσουν γιατί θα έχουν ίδια αντιμετώπιση με τον Τζίγκερ!Μέλι μέλι και τηγανήτα τίποτα!


    Υ.Γ2:Καλορίζικο το μπλογκ :DD

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. BELLAFONTE 13

    Φίλε μου να εισαι καλά και να μας κρατάς παρέα όλο τον χειμώνα.
    Δεν νομίζω ότι υπάρχει λογικός Παναθηναϊκος που να μην ασπάζεται αυτά που γράφεις και να μην συμμερίζεται τους προβληματισμούς σου.
    Εγώ ήμουν κάτοχος διαρκείας πέρυσι (6β) αλλά λόγω κυρίως των οικονομικών μου αλλά και του ξενερώματος που μου έκανε η οικογένεια δεν το ανανέωσα φέτος.
    Ο μπαρμπαγιώργος και η φαμίλια του έχουν την νοοτροπία ότι ο παναθηναϊκος τους χρωστάει, δεν μπορούν όμως να καταλάβουν ότι χωρίς τον Παναθηναϊκό δεν θα τους ήξερε κανείς, όπως δεν ήξερε κανείς μέχρι πρόπερσι τον πατέρα ή τον Δάβαρη ή τον Νίκα.
    Για το μόνο που θα ήταν γνωστοί οι Βαρδινογιάννηδες θα ήταν για τις εκλεπτυσμένες εκδηλώσεις της πρέσβυρας καλής θελήσεως .....
    Το μόνο τους επιχείρημα είναι ότι όλα αυτά τα χρόνια κράτησαν τον Παναθηναϊκό εκτός χρεών και τον είχαν οικονομικά τακτοποιημένο..
    Κατά τα άλλα είναι μια ομάδα χωρίς γήπεδο (εδώ και 20 χρόνια μας κοροϊδεύει η πολιτεία), χωρίς προπονητικό κέντρο (η Παιανία είναι προσωπική περιουσία του Μπαρμπαγιώργου) και χωρίς ένα οικονομικό πλάνο έτσι ώστε να μην χρειάζεται κανένα Βαρδινογιάννη ή βγενόπουλο.

    Κ.Κ. ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΔΕΣ ΚΑΙ ΣΙΑ (το ΣΙΑ πάει για τους παρατρεχάμενους βλ. Γκόντζο και άλλους) σας ευχαριστούμε για την "τεράστια προσφορά σας" αλλά νυσάφι πια, αδειάστε μας την γωνιά για να μπορέσει η ομάδα να βάλει τον ουρανό για ταβάνι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γειά χαρά φίλε Bellafonte.

    Ελπίζω τώρα που θα αρχίσουν και τα επίσημα παιχνίδια να κάνουμε καλό παρεάκι!

    Έγραψα ένα κατεβατό αλλά ο λογαριασμός μου δεν έιχε συνδεθεί και χάθηκαν όλα όσα έγραψα!!
    SHIT HAPPENS!!!!
    Συμβουλή τώρα που είναι αρχή λοιπόν....κάντε μία αντιγραφή του κειμένου πριν πατήσετε "Δημοσίευση σχολίου",γιατί ποτέ δεν ξέρεις τί θα συμβεί!!!!

    Πφφφ !!!!!!!

    Θα πω σε 2 λέξεις το επιμύθιο του κειμένου που έγραψα(αλλά σβήστικε) :((( ....:

    "ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΔΕΣ Κ ΣΙΑ νιος ήμουν και γέρασα ρεεε!!!!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπορείς ανώνυμε φίλε μου, να γίνεις πιο κατατοπιστικός? Πού αναφέρεσαι?Μπορείς να κάνεις πιο εποικοδομητικό αντίλογο!

    Ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εχει καταντησει κουραστικο πια να ασχολουμαστε με την οικογενεια απο τη στιγμη που αποδειχθηκε οτι κανενας δεν ενδιαφερεται να αγορασει το πλειοψηφικο πακετο των μετοχων. Ο, υποτειθεται ενδιαφερομενος, επιδειξιας κατα τη γνωμη μου, νεοπλουτος, περισσοτερο να αποκτησει στρατο θελει παρα το καλο της ομαδος. Αυτα τα λιγα γιατι οντως, με εχει κουρασει αυτη η ιστορια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και επειδή δεν αγοράζει ο άλλος θα πρέπει να πούμε και ευχαριστώ στην οικογένεια; 31 χρόνια χούντας δεν ξεχνιούνται ποτέ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή