Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

Ας συστηθούμε λοιπόν

Φίλες και φίλοι Παναθηναϊκοί καλωσορίσατε στο ShamrockRebels13. Στόχος μας είναι η αφιλτράριστη ενημέρωση, η συζήτηση και ο σχολιασμός θεμάτων με βάση την αγαπημένη μας ομάδα.
Δεν θα κρυφτούμε πίσω απο το δάκτυλο μας καθώς δεν είμαστε ούτε δημοσιογράφοι ούτε "αυλικοί" που εξυπηρετούν συμφέροντα. Γνώμονας μας είναι η αγάπη μας για τον Παναθηναϊκό και μόνο. Πολλές φορές θα είμαστε σκληροί και δεικτικοί αλλά το χρέος του σωστού οπαδού δεν είναι να λειτουργεί ως ένας απλός χειροκροτητής αλλά να συμμετέχει ενεργά στα Παναθηναϊκά τεκταινόμενα και να εκφράζει ελεύθερα την άποψη του σε μια περίοδο όπου τα κατευθυνόμενα media δυστυχώς οργιάζουν.
Όσον αφορά τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό είμαστε ανοιχτά κατα της οικογένειας Βαρδινογιάννη η οποία τα τελευταία 15 χρόνια άφησε την ομάδα μας έρμαιο στις ορέξεις του Σωκράτη Κόκκαλη και της κουστωδίας του. Το χειρότερο από όλα όμως ήταν ο αισχρός και ανήθικος πόλεμος που δέχθηκε ο οργανωμένος και απλος κόσμος του συλλόγου τον οποίο "δημοσιογράφοι" που βρίσκονται σε εντεταλμένη υπηρεσία, μέσα από κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας, ραδιόφωνα και εφημερίδες, χαρακτηρίζουν ως βασικό υπεύθυνο της παρακμής του μεγαλύτερου ελληνικού συλλόγου τον κόσμο, βάζοντας κάτω από το χαλάκι την εγκληματική αδιαφορία του Γιώργου Βαρδινογιάννη μέχρι το 2000 και στη συνέχεια του ανιψιού του Γιάννη.
Στηρίζουμε τις προσπάθειες του Αντρέα Βγενόπουλου, του Νικόλα Δ. Πατέρα και των υπολοίπων μελών της ΠΕΚ ωστέ να πάρουν το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών που κατέχει αυτή τη στιγμή η οικογένεια Βαρδινογιάννη. Κάποιοι μπορεί να μας πουν προσωπολάτρες. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ. Πολύ απλά στηρίζουμε τους ανθρώπους εκείνους που έβαλαν τον Παναθηναϊκό ξανά στο δρόμο των επιτυχιών, έφεραν παίκτες αξίας χωρίς να λυπηθούν τα 67 εκατ. ευρώ που έριξαν στην ομάδα, ένωσαν τον κόσμο και επανέφεραν την υγεία στις τάξεις των φιλάθλων. Βεβαίως ούτε αυτοί έχουν ασυλία και όποια τους κίνηση δεν είναι προς το συμφέρον της ομάδας δεν θα μένει ασχολίαστη και εκτός κριτικής. Φερ ειπείν θεωρούμε λανθασμένη την απομάκρυνση του Χενκ Τεν Κατε από τον Νικόλα Πατέρα τον Δεκέμβριο του 2009.
Όλα αυτά λοιπόν που πέτυχε ο Νικόλας Πατέρας αυτά τα δυο χρόνια και αναφέρθηκαν παραπάνω, ο Γιάννης Βαρδινογιάννης σε συνεργασία δυστυχώς με τον πατριάρχη του Παναθηναϊκού Παύλο Γιαννακόπουλο τα θέτει υπό αμφισβήτηση και αυτό φαίνεται από τις κινήσεις του μεγαλομετόχου (Πρόεδρος Κωνσταντόπουλος, Α' Αντιπροέδρος Γόντικας, τεχνικός Διευθυντής Κάρλος Φρέιτας, υπεύθυνος επικοινωνίας Στέφανος Κούμπης) αλλά και την προκλητική στάση που κρατούν όλο αυτό το διάστημα άνθρωποι του περιβάλλοντος του. Με άρθρα που θα ακολουθήσουν και παραθέτοντας στοιχεία θα προσπάθησουμε να ξεσκεπάσουμε εκείνους που βλέπουν τον Παναθηναϊκό σαν επιχείρηση γιατί για εμάς η πράσινη φανέλα με το τριφύλλι στην καρδιά είναι μεράκι και αγάπη. Τα υπόλοιπα εν καιρώ. Το blog θα εμπλουτιστεί με κατάλληλα βίντεο και φωτογραφικό υλικό.

Σας ευχαριστούμε πολύ και να θυμάστε όλοι οτί... UNITED WE STAND... DIVIDED WE FALL...

3 σχόλια: