Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

Οι διχαστές

Χθες στην προπόνηση της ομάδας στην ιστορική της έδρα στη Λεωφόρο, οι " διχαστές" του Ενιαίου Φορέα έδωσαν τα δικά τους μηνύματα. Οι εντολοδόχοι "υπάλληλοι" της MIG και τα παιδιά του Πατέρα που βάζουν πάνω απ'όλα τα πρόσωπα και τα ιδιοτελή τους συμφέροντα, απέδειξαν με έμπρακτο τρόπο πως και φέτος θα είναι η ασπίδα της ομάδας. Τα παιδιά του Φορέα , κόντρα σε όλους όσους τσουβαλιάζουν τους οπαδούς και γενικεύουν τους πάντες και τα πάντα γιατί έτσι βολεύει τα αφεντικά τους, απέδειξαν περίτρανα την αγάπη τους για τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ και ορκίστηκαν πως η ομάδα και ο προπονητής θα έχουν την λυσσαλέα στήριξη που τους αξίζει.

Γύρω στα 200 άτομα από τον Ενιαίο Φορέα πήγαν χθες στην προπόνηση της ομάδας στη Λεωφόρο όπου αποθέωσαν τους ποδοσφαιριστές και τους ζήτησαν το αυτονόητο. Μοίρασαν επίσης φυλλάδια σε τέσσερις γλώσσες (ώστε και οι ξένοι παίκτες να νιώσουν) οπου ζητούσαν από τους ποδοσφαιριστές να ματώσουν την φανέλα. Έπειτα, αφού φώναξαν συνθήματα και αποθέωσαν τους νταμπλούχους αποχώρησαν. Ο Ενιαιος Φορέας των Συνδέσμων της Θύρας 13, οι αληθινοί οργανωμένοι και όχι οι ¨σύνδεσμοι "μαϊμούδες" που απλά παίρνουν δωρεάν τα διαρκείας, έδειξε πως και φέτος θα είναι ο κύριος και μοναδικός συμπαραστάτης της ομάδας. Γιατί η διοίκηση λάμπει δια της ανυπαρξίας της και το μόνο που τους νοιάζει είναι να φορτώνουν την δική τους ανικανότητα και αθλιότητα πάνω στον αγανακτισμένο κόσμο με σκοπό να αποπροσανατολίσουν όσο περισσότερο μπορούν.

Ήδη από το πρώτο φιλικό και μετά τις αποδοκιμασίες απέναντι στον (απών λόγω διακοπών μεγαλομέτοχο) φάνηκε ότι έχουμε γυρίσει στα παλιά. Όλοι μα όλοι είχαν έτοιμα τα πληκτρολόγια και τις πένες τους για να φορτώσουν ενδεχόμενη αποτυχία του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ στον "κακό" κόσμο που διαταράσσει την ηρεμία της ομάδας. Διάφοροι αντικειμενικοί και υπάλληλοι προσπαθούν να περάσουν ένα κλίμα διχόνοιας και διαφωνίας μέσα στον κόσμο του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ. Προς ενημέρωσιν και διαφώτιση τους, καμμία διχόνοι δεν υπάρχει εντός του κόσμου του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ. Όλοι οι ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΙ λατρεύουν την ομάδα και μισούν τον Βαρδινογιάννη. Τώρα όσοι είναι Βαρδινογιαννικοί, Γιαννακοπουλικοί και οτιδήποτε άλλο, ας βρουν ένα σήμα για την ομάδα τους. Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ με το τριφύλλι δεν ανήκει σε καμμία οικογένεια και σε κανένα επιχειρηματία. Ανήκει στον κόσμο του που έχει το αλάθητο κριτήριο και τον παρορμητισμό που εκπορεύεται από την τυφλή λατρεία προς την ομάδα. Και το κριτήριο αυτό είναι αμείλικτο απέναντι σε όλους είτε πρόσφεραν είτε όχι. Γιατί πολλοί έχουν προσφέρει τα μέγιστα στον σύλλογο και είχαν ανυψωθεί στο ίδιο επίπεδο με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ. Όμως η πτώση πάντα είναι ξαφνική και εκκωφαντική.

Τα παιδιά του Ενιαίου Φορέα , ούτε δημοσιογράφοι είναι, ούτε αντιπροέδροι, ούτε προέδροι με μισθό. Ούτε προκαλούν για να πουλήσουν φύλλα και ούτε βγάζουν στομφώδεις ανακοινώσεις για να "υπερασπιστούν" καμμία επιχείρηση τους. Ήδη το ακέφαλο σύστημα με το οποίο λειτουργεί ο Ενιαίος Φορέας δείχνει πως κανένας δεν είναι υπεράνω άλλων και όλες οι αποφάσεις είναι συλλογικές. Αυτά τα "πρεζάκια", οι χούλιγκαν και οι αλήτες σύμφωνα με τους δημοσιογράφους, είναι ανθρώποι με αξιοπρέπεια, με δουλειές, με μόρφωση και επίπεδο έτη φωτός ανώτερο από εκείνο αυτών που τους επιτίθενται και τους χαρακτηρίζουν.
Γι'αυτό και το χθεσινό δεν προκαλεί καμμία έκπληξη σε όλους όσους αγαπούν πραγματικά και αγνά τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ. Οι υπόλοιποι δηλητηριογράφοι και εγκάθετοι ας γράφουν ό,τι θέλουν. Εξάλλου το ψωμί τους βγάζουν με όλες αυτές τις εξυπνάδες που γράφουν. Κι αν οι πωλήσεις πάνε χάλια (γύρω στα 900 φύλλα) δεν υπάρχει πρόβλημα. Τα πακέτα του Βαρδινογιάννη να'ναι καλά και στον πίνακα των εσόδων θα είσαι η δεύτερη εφημερίδα στη χώρα.

- Ομάδα μοντέλο, διοίκηση μπουρδέλο.

- Το παρεάκι ούτε μία αναφορά για τη χθεσινή επίσκεψη των οπαδών. Δεν βόλεψε και τα σχέδια τους βλέπετε..

2 σχόλια:

  1. eimaste mazi s file,t les opos prepei....n pesei i moumia epitelous...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. συγχαρητήρια για το κειμενάκι. το έχουμε ξαναπεί "ο εχθρός είναι εντός"

    ΑπάντησηΔιαγραφή